Close

Zalm met groene asperges

Margot
Recipe by
20 min
Prep: 0 min | Cook: 20 min | Servings: 2 personen

Zalm met groene asperges

Echt suuuuuper lekker is dit gerecht !! Zalm vind ik heerlijk en groene asperges ook & ik heb een heerlijk sausje gemaakt :) Ik vind het zelf echt een mooi plaatje die zalm met groene asperges op je bord! Wij aten dit gewoon als een doordeweekse dag met wat gebakken aardappeltjes. Je kunt dit natuurlijk ook maken wanneer je gasten op bezoek krijgt, je maakt zeker indruk met dit recept dan :) Zo moeilijk is het niet, het is zelfs heel makkelijk en het sausje is ook zo gemaakt! Het is echt smullen vind ik en het was erg jammer dat het al zo snel weer op was :( Wie wil dat nou niet? Genieten van een gezond maaltje wat snel op tafel staat en nog eens super lekker is?!

Ingrediënten:

Zalm met groene asperges
Recept is toegevoegd
Voeg toe aan lijstje:
Zalm met groene asperges
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 2
Score: 4.5
Jij:
Stem op dit recept!
Zalm met groene asperges
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 2
Score: 4.5
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediënten
  • 2 stuks zalmfilet
  • 200 gram groene asperges (diepvries)
  • 50 ml (kook)room
  • 1/4 bouillonblokje (groente)
  • 3 stengels bieslook
  • 1 el Parmezaanse kaas
personen

Zo doe je het:

  1. Bereid de zalm volgens de aanwijzingen op de verpakking (of niet , wanneer je verse zalm hebt haha ). Het lekkerste vind ik om de zalm in de oven te garen, dat kost zo’n 20 minuten op 180 graden.
  2. De groene asperges heb ik uit de diepvries, dus ik hoefde alleen wat water toe te voegen en 5 minuten op te warmen in de magnetron. Je kunt ze natuurlijk ook bakken, zie aanwijzingen op de verpakking.
  3. In een steel pannetje kook je de room in met een verkruimeld bouillonblokje (groente).
  4. Voeg hier 1 el Parmezaanse kaas aan toe en de bieslook en haal na enkele minuten het steel pannetje van het vuur af.
  5. Je hebt nu een heerlijk bieslook-room sausje voor bij de zalm en groene asperges.
  6. Leg de groene asperges op een bord met daar bovenop de zalmfilet.
  7. Garneer met de bieslook-room saus en de gebakken aardappeltjes ernaast.

SMULLEN MAAR!!

Like je ons op Facebook?
en je kunt ons ook volgen op Instagram !

Wist je dat wij ook een Youtube kanaal hebben?

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Loading...