Close

Wraps met linzen en paprika

Margot
Recipe by
15 min
Prep: 5 min | Cook: 10 min | Servings: 2 personen

Wraps met linzen en paprika

Jaaa, dit is weer zo’n lekker & simpel hoofdgerecht dat snel te maken is! Maak deze wraps met linzen en paprika en je hebt een heerlijk hoofdgerecht op tafel staan! Ik deel best vaak wrap recepten omdat het gewoon zo lekker makkelijk is. Je kunt zoveel variëren met de vulling van de wraps, echt ideaal dus haha :) Ik heb dit keer voor een iets andere twist gekozen, namelijk met linzen & humus! Dit was zeker een lekkere combinatie en dit was zeker erg voedzaam. Ik heb nog wel wat frisse & verse tzatziki erbij gedaan, om de wrap hier lekker in te dippen! De smaken waren echt prima zonder de tzatziki, maar ik wilde een iets frisser gerecht! Het dippen van de wrap in de tzatziki was dan zeker een goed idee! Kijk snel hoe je dit recept maakt :)

Laat jij ons weten of het gerecht gesmaakt heeft? Ik ben altijd erg benieuwd wat jullie er van vinden ! Deel gerust een foto via Facebook of Instagram van jouw recept en tag ons dan ! Dankjewel en succes!

P.S. Ik heb gekozen voor verse (Libanese) wraps van de Ah. Erg lekker, echt een aanrader :)

 

Ingrediënten: (2 personen)

Wraps met linzen en paprika
Recept is toegevoegd
Voeg toe aan lijstje:
Wraps met linzen en paprika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Wraps met linzen en paprika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediënten
  • 4 wraps
  • 1 paprika 1/2 geel en 1/2 rood
  • 300 gram runder gehakt
  • 200 gram linzen
  • 4 handjes ijsbergsla
  • 8 el humus
  • 8 el tzatziki vers
  • 1/2 rode ui
  • 150 gram mais
personen

Zo doe je het:

  1. De linzen verhit je in het eigen vocht. (zie aanwijzingen op de verpakking)
  2. Verhit ondertussen wat boter of olie in een koekenpan en bak het gehakt gaar.
  3. Snijd de rode ui fijn en voeg toe aan het gehakt.
  4. Breng op smaak met wat paprikapoeder en eventueel nog wat andere (favo) kruiden.
  5. Snijd de paprika’s (rood en geel) in reepjes.
  6. Zorg ervoor dat de mais is uitgelekt, zodat je het straks gelijk kunt opdienen.
  7. Verwarm de wraps in de oven voor enkele minuten (of zie aanwijzingen op de verpakking).
  8. Beleg de wraps met wat humus, de linzen, het gehakt mengsel en de paprika.
  9. Maak af met wat mais, ijsbergsla en de tzatziki!
  10. Rol de wraps op en klaar zijn ze !Super simpel toch? :)
    DSC_0026 DSC_0027

Eet smakelijk!

Like je ons op Facebook?
en je kunt ons ook volgen via Instagram!

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Loading...