Close

Ravioli ovenschotel tomaat

Margot
Recipe by
20 min
Prep: 5 min | Cook: 15 min | Servings: 2 personen

Ravioli ovenschotel tomaat

Oeeeeh jaaa dit is een super lekker recept: Ravioli ovenschotel tomaat! Zo lekker, snel en simpel om te maken en het is dan ook zeker geschikt voor een doordeweekse maaltijd! Eindelijk weer een recept online, want wat had ik de laatste tijd weinig tijd hiervoor :( Erg jammer vind ik zelf, maar ik wil zeker weer meer recepten online zetten als het lukt. Dit recept komt zeker goed uit wanneer je weinig tijd hebt, maar wel lekker wilt eten! Omdat de ravioli natuurlijk in 5 minuten klaar is (koken daarvan), gaat het recept super snel! Je hoeft uiteindelijk alleen alle ingrediënten bij elkaar in een ovenschaal te doen en even opwarmen in de oven totdat de kaas is gesmolten! Mmmm zooo lekker en echt zeker een aanrader en favoriet hier! TIPP: Heb je een Jumbo in de buurt? Zoek dan de ravioli met gegrilde paprika & pecorino. Dit is een super lekkere ravioli en deze is ook erg groot, te zien op de foto ! Je kunt natuurlijk ook een andere ravioli gebruiken, is maar net welke je zelf het lekkerst vindt! Succes :)

Ik vind het altijd super leuk wanneer je een foto deelt op Facebook of Instagram :) Tag ons dan ook met @hongeralseenpaard ! Zo kunnen wij ook mee genieten :)  Thanksss

Ingrediënten:(2 personen)

Ravioli ovenschotel tomaat
Recept is toegevoegd
Voeg toe aan lijstje:
Ravioli ovenschotel tomaat
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Ravioli ovenschotel tomaat
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediënten
  • 250 gram verse ravioli (met gegrilde paprika vulling en pecorino)
  • 1 rode ui
  • 5 cherrytomaten
  • 250 ml tomatenblokjes
  • 2 handjes geraspte kaas
  • 125 gram spekjes
  • 1 el crème fraîche
  • 1 punt paprika
  • 2 handjes verse bieslook
  • 2 tl Italiaanse kruiden
personen

Zo doe je het:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de ui fijn en de paprika in kleine stukjes.
  3. Verhit wat olie of boter in een koekenpan en bak hierin de ui en de paprika kort.
  4. In een andere pan bak je de spekjes krokant en je kookt alvast het water met de waterkoker voor de pasta.
  5. Zet een pan met water op het vuur en kook hierin de ravioli gaar (ongeveer 5 minuten). Zie ook aanwijzingen op de verpakking.
  6. Voeg nu ook de tomatenblokjes toe aan de ui en paprika, samen met de gesneden cherrytomaten. Meng met de crème fraiche en roer goed door.
  7. Breng op smaak met wat verse dille, Italiaanse kruiden en eventueel peper/zout.
  8. Giet de pasta af en verdeel deze in een ovenschaal.
  9. Meng nu de pasta samen met de saus en spekjes en maak af met wat geraspte kaas en verse dille/Italiaanse kruiden!
  10. Zet de ovenschaal voor ongeveer 10 minuten in de oven totdat de kaas is gesmolten!

Klaaaar ! Opscheppen maar :)

Eet smakelijk!

Like je ons op Facebook?
en je kunt ons ook volgen via Instagram :)

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Loading...