Close

Pappardelle met truffeltapenade

Margot
Recipe by
15 minn
Prep: 2 min | Cook: 15 min | Servings: 2 personen

Pappardelle met truffeltapenade

Nom nom nom.. een heerlijk pasta recept en dit keer met TRUFFELTAPENADE! Ik wilde eens een keer truffeltapenade proberen en het was erg lekker! Dit pasta recept is erg makkelijk en het staat binnen no-time op tafel (15 minuutjes maar)! De truffeltapenade heeft een lekker sterke smaak en geeft de pasta lekker veel pit.

In de supermarkt kun je gewoon een potje met truffeltapenade kopen en van de truffelolie heb ik maar 1 mini scheutje gebruikt. Ik heb olijfolie met truffel aroma daarvoor gebruikt.Je kunt deze dan natuurlijk ook weglaten.

Het kost je maar 15 minuten om deze heerlijke, speciale pasta te maken! Fluitje van een cent dus en het kan gewoon op een doordeweekse dag :)

Ingrediƫnten:

Pappardelle met truffeltapenade
Recept is toegevoegd
Voeg toe aan lijstje:
Pappardelle met truffeltapenade
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Pappardelle met truffeltapenade
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediƫnten
  • 180 gram pappardelle
  • 250 gram champignons
  • 2 tl truffel tapenade
  • 1/2 rode ui
  • 50 gram roomboter
  • 1 teentje knoflook
  • 1 scheutje olijfolie (met truffel aroma)
  • wat peper en zout
personen

Zo doe je het:

  1. Zet een pan met water op het vuur en breng het water aan de kook. Wanneer het water kookt, voeg je de pappardelle toe. Voeg een klein snufje zout toe en kook de pappardelle in zo’n 10 minuten beetgaar.
  2. Snipper een teentje knoflook en snijd de halve rode ui in kleine stukjes.
  3. Was/boen de champignon schoon en snijd ze in stukjes.
  4. Verhit wat olie in een koekenpan/wok pan en smelt de roomboter.
  5. Fruit de ui en knoflook totdat ze lichtbruin zijn en voeg hierna de champignons toe en bak ze in enkele minuten gaar.
  6. Voeg hier de truffel tapenade aantoe, giet de pappardelle af en voeg ook toe.
  7. Meng alles goed door elkaar heen en verhit nog enkele minuten.
  8. Maak af met eventueel wat peper/zout en een scheutje truffelolie.
  9. Verdeel over de borden met een handje parmezaanse kaas.

Nu kun je de pappardelle met truffeltapenade eten :)

Eet smakelijk !

Like je ons ook op Facebook?

& je kunt ons volgen op Instagram

Wist je dat wij ook een Youtube kanaal hebben?

 

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Loading...