Close

Mango passievrucht cheesecake

Margot
Recipe by
5 min
Prep: 5 min | Cook: (2 uur koelkast) | Servings: 3 personen

Mango passievrucht cheesecake

Jaaaa, dit is zo lekker :) Ik heb mini Mango passievrucht cheesecake gemaakt uit een glaasje! Dit is echt een tropisch dessert en het is ook super makkelijk om te maken :)
Ik vind mango & passievrucht super lekker en daarom heb ik dit gecombineerd ! Passievruchten zijn nu volop verkrijgbaar in de supermarkten, want jawel de zomer komt eraan! Ik heb een hele tijd terug ook een Cheesecake recept geplaatst: Cheesecake in een glaasje met aardbeien! Dit is een beetje en vergelijkbaar recept, maar echt beide zijn erg lekker :) De variant van de Mango passievrucht vindt ik net wat zomerser ! En jawel dat komt mooi uit, want het is lekker weer! Passievrucht is ook echt super gezond en is net even een keer wat anders! Nou succes :)

Hier is het super simpele recept voor dit lekkere toetje :) Je hebt alleen even geduld hebben als het toetje in de koelkast staat haha !

 

Ingrediënten:

Mango passievrucht cheesecake
Recept is toegevoegd
Voeg toe aan lijstje:
Mango passievrucht cheesecake
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Mango passievrucht cheesecake
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediënten
  • 250 ml slagroom
  • 100 gram monchou
  • 1 zakje vanillesuiker optioneel
  • 3 handjes mango blokjes
  • 6 bastogne koeken
  • 1 passievrucht
personen

 

Zo doe je het:

  1. Meng de monchou met de slagroom en eventueel vanillesuiker (net wat zoeter & meer smaak) en klop dit luchtig door.
  2. Maal de bastogne koeken fijn in een keukenmachine of sla de koeken plat in een keukendoek.
  3. Snijd de mango in stukken of gebruik mango diepvries blokjes.
  4. Verdeel de bastogne koeken over de bodem van de glaasjes.
  5. Verdeel nu ook het monchou mengsel en maak lagen (mango-bastogne-monchou).
  6. Maak af met mango blokjes/ bastogne kruimels en de passievrucht!
  7. De passievrucht snijd je door midden en pers je als het ware uit (of uitlepelen). De passievrucht is goed rijp wanneer die een beetje zacht aanvoelt :)
  8. Zet de glaasjes voor ongeveer 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Klaar is je toetje!

Laat je weten wat je van deze Mini cheesecakejes vindt ? :) Deel gerust via Facebook of Instagram en vergeet ons dan niet te taggen haha :)

Eet smakelijk!

 

Like je ons op Facebook?

en je kunt ons ook volgen via Instagram!

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Loading...