Close

Lazy Sunday: Meloen bowl

Margot
Recipe by
25 min
Prep: 10 min | Cook: 15 min | Servings: 1 meloen

Lazy Sunday: Meloen bowl

Jeeeej dit is echt een super cool recept al zeg ik het zelf haha! Hol een meloen uit en vul deze met wat yoghurt/frambozen en granola, zoooo lekker :) Het is echt super makkelijk om te maken -> Goedgekeurd voor de Lazy Sunday dus ! Deze watermeloen bowl kun je prima eten als ontbijt, maar natuurlijk ook als snack/dessert! Ik vind het echt een super zomers recept ! Het is dus een snel, makkelijk & gezond recept! Dit recept ziet er ook nog een super gaaf uit en hier maak jij zeker indruk mee! Hops, naar de winkel en aan de slag maar! Hier komt het recept, succes!

Laat je weten wat je van het recept vond? Wij zijn hier altijd super benieuwd naar :) Deel gerust een foto van jouw creatie en vergeet ons dan niet te taggen he! Zo kunnen wij mee kijken met jullie :) Dankjewel alvast en vergeet niet het filmpje te kijken!

Ingrediƫnten: (1 meloen)

Lazy Sunday: Watermeloen bowl
Recept is toegevoegd
Voeg toe aan lijstje:
Lazy Sunday: Meloen bowl
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Lazy Sunday: Meloen bowl
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediƫnten
  • 1 cantaloupe meloen of andere naar keuze
  • 4 handjes frambozen
  • 100 gram havermout
  • 2 el honing
  • 2 el kokosolie
  • 2 snufjes kaneel
  • 1 handje pistache noten
  • 1 handje walnoten
  • 1 handje kokos snippers optioneel
  • 300 gram Griekse yoghurt
meloen

Zo doe je het:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng de havermout samen met de gesmolten kokosolie en meng dit goed door elkaar.
  3. Voeg nu ook de kaneel, de pistache noten en walnoten toe.
  4. Maaf af met honing en roer dit geheel goed door elkaar. (is het geheel te droog? Voeg dan nog wat extra kokosolie of honing toe!)
  5. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel hierover het granola mengsel.
  6. Schuif de bakplaat in de oven en bak de granola in ongeveer 15 minuten gaar (ondertussen even omscheppen).
  7. Halveer ondertussen de meloen en verwijder de pitjes.
  8. Hol een klein beetje de meloen uit en meng nu de yoghurt met de helft van de frambozen door elkaar.
  9. Je mag de frambozen een klein beetje kapot stampen zodat deze goed door de yoghurt gaat.
  10. Haal de granola uit de oven en laat heel even afkoelen.
  11. Schep nu de yoghurt in de meloenen en maak af met granola, kokosnippers, eventueel wat honing en de overgebleven frambozen!KLAAAAAR :)

    Serveren maar !!

    Als je wat granola over hebt, kun je deze het beste in een afgesloten pot bewaren (een aantal dagen).

Eet smakelijk!

Like je ons op Facebook?
en je kunt ons ook volgen via Instagram!

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Loading...