Close

Kijkje in de keuken #HAP3

Margot
Recipe by

Helloooo! Hier weer een kijkje in de keuken #HAP3 ! Kijkje in de keuken #HAP3??? Jaaa ik laat jullie een aantal foto’s zien van de afgelopen maand (dit keer oktober en november), vooral wat ik ongeveer doe en eet haha 😉 HAP3 -> Honger Als een Paard en dan het 3e artikel haha, zooo weer bijgepraat 😉 De afgelopen tijd is het best druk geweest, vooral met school enso! Dus dat verklaart waarom ik soms een beetje weinig recepten plaats, en sorrie voor de LAZY SUNDAY!! Ik ga er echt weer mee bezig! Ik vind het ook erg leuk om meer bezig te gaan met de site, dus ik ga hier eens tijd voor vrij maken 😉 Zodat ik allemaal weer nieuwe recepten online kan zetten! Zoo nou hier een aantal fotootjes van de afgelopen 2 maanden :)

Oktober

img_9387 dsc_0964 img_9417

Jaaaa, pannenkoeken mmmm 😉 Zo eet je ze bijna nooit, en zo ineens heel vaak in de maand ! Ja soms heb je dat bij een bepaald soort gerecht of eten haha dat je daar ineens super vaak zin in hebt.. nou bij ons dus pannenkoeken! Oeh jaa en we ontvingen een hele tijd geleden een Hellofresh pakket waar we een recept bij hebben gemaakt van het winnende recept van #Oversmaakvaltniettetwisten. Zie recept hier
Ooh ja en in oktober was ik jarig, en we gingen die dag naar de Military in Boekelo. Super leuk, ze gingen springen (paarden) haha ! En ja je ziet  honden op de foto. Links (Meccieeee) onze hond ontmoette zijn soortgenootjes, dikke pret dus haha.

img_9418 img_9429 dsc_0986

We aten in oktober al oliebollen, hè ach waarom ook niet ! Taart aten we op mijn verjaardag en daar de foto van het recept van Hellofresh! Erg lekker, zeker een aanrader hoor!

img_9448 img_9462 img_9478
-Deze maand ging ik vaak voor even snelle en makkelijke gerechten, waaronder de kokos curry soep van de AH. Erg lekker en je hoeft alleen maar water toe te voegen. Toetjesss mmmm en een fotootje van mijn P-uitreiking PABO. Nou hops, die is ook weer in de pocket :)
img_9498 img_9508 img_9543

-Jaaa een Elza cakeje gekregen van 2 hele lieve kleuters op stage haha. Altijd leuk en ja het was ook nog eens lekker, wel mierzoet haha! Een heerlijke curry en rechts zie je een broodje als lunch. Ik ben even vergeten wat dit ook al weer was, het was ieder geval lekker haha laten we het daarbij houden.

img_9562 img_9567 img_9589

-En nog eens toetjes, toetjes… :) En een fotootje van de @Bagelsandbeans. Jaaa ik ben dol op de BagelsandBeans haha daar kun je me echt blij mee maken! Zeker als ik het druk heb met school met al die stomme deadlines en tentamens haha dan is dat extra genieten even.

November
img_9758 img_9845 img_9873

-Champignonsoep met bruchetta, jammie jammie. Dit maakte trouwens de vriend van mijn vriendin klaar, ideaal toen wij bezig moesten met verslagen ! En een lekker taartje van mama die ze zelf had gemaakt.
WAT IS DAT RECHTS?!! IETS SUPER COOOOOLS!! Zie je het al?? haha
EEN IJSGROT IN IJSLANDDDDD :) Jaaa die excursie hebben we geboekt!!! In februari ga ik een weekje naar Ijsland met Tanno, hoe gaaf!! Echt zoooooveeel zin hebben we daarin haha, maar we moeten nog wachtennnnn. TIPS IEMAND??

img_9874 img_9903 img_9913

-Een lekkere lunch met van alles wat (groentes). Ook heb ik een tapas avond gehouden met vriendinnen, super leuk en gezellig! En dit is wat minder leuk :( Meccie onze hond die heeft zijn pootje in het verband… hij had een ontsteking van een wondje. Het gaat langzaam weer wat beter, maar het duurt wel lang en hij loopt mank.. zielig!!

img_0086 img_0120 img_0127 img_0128
-En heeeel veel lekker eten om mee af te sluiten haha 😉
Banketstaaaf mmmmm ik hou ervan!

Toetjes, jammie jammie!! En een high wine met heel veeel eten! Haha

 

Nou dit was een Kijkje in de keuken bij HAP3 van oktober en november!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en te lezen! Thanks 😉

Liefssss Margot

Kijkje in de keuken #HAP3
Recept is toegevoegd
Voeg toe aan lijstje:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediënten
Category:

2 Reviews

 1. Ohmydish

  Wat leuk om een kijkje te krijgen achter de schermen! We kijken uit naar nieuwe recepten die geplaatst gaan worden op Honger als een Paard :)

  Star

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Loading...