Close

Havermout Powerontbijt

Margot
Recipe by
5 min
Prep: 2 min | Cook: 3 min | Servings: 2

Havermout Powerontbijt

Eigenlijk ben ik niet zo’n fan van havermout, omdat het niet zo’n speciale smaak heeft. Toch wilde ik het nog een keer proberen, maar dan wel op mijn eigen manier. Dit recept is een echt Powerontbijt, omdat het erg voedzaam is. De smaak is veel lekkerder dan normaal, omdat er lekker veel verse ingrediënten in zitten zoals banaan, cranberries en kokosrasp. Hierdoor wordt de smaak van de havermout wat zoeter en krijg je ook direct je vitamientjes binnen. Door de amandelmelk en de amandelen krijgt het ook een wat vollere smaak. Je kan het eventueel ook met normale melk maken, maar ik vind deze havermout echt lekkerder met amandelmelk.

Havermout Powerontbijt
Recept is toegevoegd
Voeg toe aan lijstje:
Havermout
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Havermout
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediënten
  • 60 gram havermout
  • 350 ml amandelmelk
  • 1 banaan
  • 1 handje(s) rozijnen
  • 1 handje(s) cranberries
  • 1 handje(s) amandelen
  • 1 el kokosrasp
personen
  1. Schenk de amandelmelk in een pannetje en breng het aan de kook.
  2. Wanneer het kookt voeg je de havermout toe en dit laat je 2 minuten pruttelen.
  3. Prak de banaan door de pap.
  4. Doe de pap in een kommetje en strooi de rozijnen, cranberries en amandelen eroverheen.
  5. Ten slotte strooi je er wat kokosrasp overheen.

Enjoy!

Like je ons? Klik Hier!

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Loading...