Close

Fuelyour10khours foodpost

Margot
Recipe by
3min
| Servings: 1

Fuelyour10khours

Fuelyour10khours.. kennen jullie dat?! Wij nu wel, ze verkopen producten zoals porridge,ontbijtdrank,en ontbijtgranen. Het merk is vooral gericht op mensen die een actieve leefstijl hebben, voor sporters maar ook mensen die druk zijn met werk. Als je ochtends niet zoveel tijd of geen zin hebt om een ontbijt klaar te maken is dit dus zeker een oplossing. Het kost je maar 2 minuten & klaar is kees.

Waarschijnlijk zit je nu te kijken naar de naam van het merk en denk je; waarom deze (lange) naam? Fuelyour10khours is gebaseerd op het idee dat als je 10 duizend uur een vaardigheid oefent je bij de top behoort met die vaardigheid. De producten van dit merk willen je dus graag de langdurige energie geven zodat je je tijd kan besteden aan jouw doel.

Ik zei laatst tegen Tanno: ik ga een keer porridge maken ! (nog niet gedaan haha) Mijn vriend (Tanno) liep in de supermarkt en kwam porridge tegen van Fuelyour10khours en dacht oh dat ga ik dan maar eens proberen. Zo kwamen wij bij dit merk en we hebben Foodpost ontvangen om meerdere producten van ze uit te proberen. Erg leuk natuurlijk als je eten opgestuurd krijgt !

IMG_5216De porridge vond ik erg lekker, vooral de smaken Forest Fruit & Golden Syrup. Je hoeft alleen wat warm water toe te voegen aan het bakje, 2 minuutjes laten staan en je kunt het eten. Nou sneller kan gewoon bijna niet & het is best voedzaam. Wat hier ook zo handig aan is, is dat je dit makkelijk mee kunt nemen onderweg. Ook voor tussen de middag of tussendoor als je druk bezig bent is zo’n bakje porridge echt ideaal! 

 

IMG_5217De ontbijtdrank was vrij zoet (Tanno vond dit wel lekker), maar vult niet zo. De smaken Caffe Latte &  Banana waren het lekkerst. Ik vond zelf dit minder lekker dan de porridge, maar het is wel weer net iets makkelijker mee te nemen. Ik zou er wel iets bij eten omdat het niet zo vult.

 

De ontbijtgranen (protibrick) waren als je de bereiding op de verpakking volgt een beetje smaakloos, maar ze vullen wel heel erg. De textuur lijkt een beetje op die van broodsoep en hier moet je van houden. Het is lekker om er wat fruit, moerbeien, noten of chocola bij te doen zodat het iets meer smaak krijgt.

Je kan de producten van Fuelyour10khours bij de supermarkt (in ieder geval de Jumbo) kopen of je kan ze natuurlijk ook direct bestellen op de site: Fuelyour10khours.com

 

 

Fuelyour10khours foodpost
Recept is toegevoegd
Voeg toe aan lijstje:
fuelyour10khours
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
fuelyour10khours
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediënten

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Loading...