Close

Caprese eitje uit de oven

Margot
Recipe by
20 min
Prep: <5 min | Cook: 15-20 min | Servings: 1 persoon

Ei, ei, ei en we zijn zo blij! Eigenlijk ben ik niet zo grote fan van eieren, maar zo’n eitje uit de oven vind ik wel lekker zo nu en dan! Een ei bakken of koken vind ik maar saai, daarom dit caprese eitje uit de oven. Denk je dat dit alleen in het weekend kan omdat je dan meer tijd hebt om uitgebreid te ontbijten? Dan heb je het mis ! Je hoeft alleen even het ei samen met de ingredienten in een klein “ ovenschaaltje” te doen, schuift hem de oven in et voila ! Als je het eitje de oven in doet, kun je ondertussen bijvoorbeeld douchen en voordat je de deur uitgaat, haal je het eitje de oven uit en eet je hem op !

Caprese eitje uit de oven
Recept is toegevoegd
Voeg toe aan lijstje:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediënten
  • 2 eieren
  • 1/2 bol mozzarella
  • 1/2 tomaat
  • 2 blaadjes basilicum
  • snufje peper/zout
persoon

Zo doe je het:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Pak een klein ovenschaaltje en breek er 2 eitjes in. (je hoeft ze niet door te roeren)
  3. Snijd de tomaat en mozzarella in kleine stukjes en snipper de basilicumblaadjes.
  4. Voeg alles toe aan het eitje en bestrooi eventueel nog met wat peper/zout
  5. Zet het ovenschaaltje ongeveer 15-20 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Category:

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Loading...