Close

Aardappel-knolselderij puree

Margot
Recipe by
30 min
Prep: 10 min | Cook: 20 min | Servings: 4 personen

Aardappel knolselderij puree

Mmmm, aardappel puree maar dan net even wat anders! Dit is aardappel-knolselderij met paddenstoelenmelange en dille :) Erg lekker fris en heerlijk als bijgerecht. Lekker gezond en goed voor een doordeweekse maaltijd :) Deze aardappel puree met knolselderij is ook erg makkelijk om te maken, aardappel&knolselderij even koken en pureren en de paddenstoelen bakken.. en klaar is kees! Wij aten dit met sperziebonen in spekrolletjes.. zeker een lekkere combinatie :) Ik zat eraan te denken om deze aardappel-kn0lselderij puree ook te maken voor kerst als bijgerecht voor de hele familie.. erg makkelijk want je kunt het een dag van tevoren klaarmaken. Alleen even opwarmen, dussss ideaal !!

Ik heb de aardappel-knolselderij puree gemaakt en Tanno heeft de sperziebonen in spekrolletjes gemaakt, teamwork dus haha. Tanno heeft namelijk de heerlijke sperziebonen met spekrolletjes gemaakt, als het aan hem ligt eten we dat iedere dag ;p Zo hadden we toch snel een heerlijke maaltijd op tafel staan ! Snel maken dus de aardappel puree en misschien maak je ze ook wel in combinatie met de sperziebonen spekrolletjes.

Ingrediënten:

Aardappel-knolselderij puree
Recept is toegevoegd
Voeg toe aan lijstje:
Aardappel-knolselderij puree
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Aardappel-knolselderij puree
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediënten
  • 500 gram aardappels
  • 500 gram knolselderij
  • 200 gram paddenstoelen melange
  • 1 teentje knoflook
  • 50 ml melk
  • 2 klontjes roomboter
  • 1 el olijfolie met truffel aroma
  • wat dille
personen

Zo doe je het:

  1. Schil de aardappels en knolselderij en kook in 20 minuten beetgaar.
  2. Ondertussen kun je de paddenstoelenmelange wassen en snijden.
  3. Verhit wat olie in een pan en bak de paddenstoelenmelange in ongeveer 6 minuten gaar. Snipper 1 knoflook teentje en voeg dit hier aan toe.
  4. Pureer de aardappels met de knolselderij en voeg 2 klontjes roomboter toe met 50 tot 100 ml melk. (zelf even kijken hoe romig je de puree wilt)
  5. Dien de aardappel-knolselderij op een bord/schaal en voeg hier de paddenstoelenmelange aan toe, samen met wat verse dille.
  6. Maak af met een scheutje olijfolie met aroma smaak.

Eet smakelijk!

Like je ons op Facebook?

en je kunt ook ons volgen op Instagram!

Wist je dat we ook een Youtube kanaal hebben?

Category:

One Review

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1 2 3 4 5

Loading...